Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Tafellamp touch

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tafellamp touch

Sta jij vooraan als het om de technologische trends gaat? Of vind je het allemaal maar ingewikkeld? Zelfs de lampen gaan met de tijd mee. Deze moderne tafellamp touch zet je namelijk aan door middel van een ‘touch’ oftewel: een aanraking! Nooit meer knopjes en schakelaars zoeken dus, daar is niks ingewikkelds aan. Met deze lamp heb je dus ook geen snoer meer nodig. Is dat even ideaal! Vooral met tafellampen is het vaak vervelend als ze een snoer hebben. Ze moeten namelijk over de tafel heen naar een stopcontact en dus zet je ze altijd aan de zijkant. Met de tafellamp touch hoeft dat dus niet meer!

Fleur je interieur op met een tafellamp touch

Omdat de tafellamp touch dus geen snoer heeft kan je hem neerzetten waar je wil zonder problemen. Een ander voordeel van de tafellamp touch is het brede aanbod. Je kan variëren in kleur, maar bijvoorbeeld ook in materiaal. Wat dacht je van deze tafellamp wit? Met tafellamp touch kan je alle kanten op. Ook al zijn ze vooral modern door de touch optie, ze passen ook prima in een landelijk ingerichte kamer. Nog een goede tip voor je tafellamp touch is om hem te combineren met accessoires. Zet hem bijvoorbeeld op tafel samen met bijpassende kaarsen. Ben je niet zo van de kaarsen? Geen probleem. Een mooie vaas met wat bloemen staat ook prachtig.

Ga groen met je tafellamp touch

Het milieu dankt je voor alle tafellampen met led licht! Led licht verbruikt namelijk 7 keer minder stroom als gloei- of halogeenlampen. Behalve het milieu kun je hierbij ook aan je portemonnee denken. Door het verminderde stroomgebruik betaal je namelijk ook minder voor tafellampen! Zo kun je nog eens makkelijk geld besparen. Kijk bij led tafellamp voor het volledige overzicht en vooral veel inspiratie!