Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Tafellamp hout

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Tafellamp hout

Daar zit je dan in je huiskamer na een stressvolle en drukke werkdag. Dan is er niks fijner als thuiskomen in een mooi rustgevend huis en even lekker niks doen. Tegenwoordig zie je steeds meer natuurlijke vormen en materialen terugkomen in tafellampen, zo ook hout. Tafellamp hout is haast niet aan te slepen! Knip in het donker je mooie tafellamp hout aan en het doet je gelijk denken aan de mooie natuur. Brengt dat je niet heerlijk tot rust, die tafellampen?

Zelf met een tafellamp hout kun je oneindig variëren

Er zijn veel verschillende en originele design beschikbaar als je denk aan tafellamp hout. Zo heb je tafellamp hout geverfd in alle kleuren die je je maar kan bedenken. Je kan tafellamp hout dus laten passen bij al je mooie decoratie die er omheen staat. Tafellampen zelf zijn ook decoratie. Je kan er ook voor kiezen om een tafellamp hout te nemen in zijn natuurlijke kleur. Zelfs dan valt er nog oneindig te variëren. Kies voor strakke lijnen of juist tafellampen met natuurlijke vormen, alsof je de tafellamp hout zo buiten had kunnen vinden! Ook kun je materialen combineren, zoals een metalen of stoffen lampenkap en houten poten. Kijk eens bij design tafellamp voor inspiratie.

Handig hoor die tafellamp

De gebruiksmogelijkheden van een tafellamp hout zijn oneindig. Zo kan je hem op je bureau zetten om te lezen, leren of werken. Je kan zelfs het hout laten matchen met je bureau. Het is ook erg handig om hem op dat ene lege tafeltje in de hoek te zetten. Een extra lampje geeft al snel meer sfeer en warmte in je huis. Als je een mooie tafellamp wil en tegelijkertijd aan het milieu en je portemonnee wil denken kies je voor een led bureaulamp. Deze lampen gaan wel 7x langer mee als anderen en besparen energie. Een ander voordeel is dat ledlicht dimbaar is!