Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Grijs
€ 35,00
+ -

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Grijs

Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdageni

Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 35,00

Artikelomschrijving

Maak kennis met het nieuwe design merk ''Leitmotiv" dit merk uit Duitsland is uitgerust met verschillende designlampen, accessoire en nog veel meer. De lamp waarmee we nu te maken hebben is de mooie design tafellamp genaamd de ''hobby''. Deze lamp heeft een mooie industriële look , dit komt voornamelijk door zijn lampenkap. Het materiaal dat is gebruikt voor deze lamp is metaal, dit zorgt er tevens voor dat de lamp er stevig is en goed op zijn plek blijft staan.

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Grijs

  • Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Grijs
  • Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Grijs

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Grijs

Technische Details

Interieurstijl Strak / Modern
Ruimtes Werkplek / Kantoor
Type lamp Tafellamp
Verstelbaarheid Handmatig verstelbaar
Materiaal Onbekend, vraag de klantenservice voor meer informatie.
Lampenkap Diameter 12,5 cm
Lampenkap Hoogte Onbekend
Hoogte (cm) 55
Lengte (cm) 12.5
Breedte (cm) 12.5
Lichtbron E27, max 25 watt

Beschrijving

Maak kennis met het nieuwe design merk ''Leitmotiv" dit merk uit Duitsland is uitgerust met verschillende designlampen, accessoire en nog veel meer. De lamp waarmee we nu te maken hebben is de mooie design tafellamp genaamd de ''hobby''. Deze lamp heeft een mooie industriële look , dit komt voornamelijk door zijn lampenkap. Het materiaal dat is gebruikt voor deze lamp is metaal, dit zorgt er tevens voor dat de lamp er stevig is en goed op zijn plek blijft staan. Deze hobby lamp is daarnaast in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar. Heeft u altijd al een moderne designlamp willen hebben met een vleugje industrieel, dan is deze Leitmotiv ''Hobby'' uw juiste keuze!

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Grijs
€ 35,00

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Grijs

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 08:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Leitmotiv

Geniet van de tijdloze creaties van Leitmotiv! De Nederlandse ontwerpers van dit design merk slagen er jaar in jaar uit weer in om te verbazen met unieke en onderscheidende kunstwerken. Leitmotiv creëert vooral verlichting in de vorm van hanglampen, vloerlampen en tafel- en bureaulampen, maar in het ontwerpen van kleiner meubilair als bijzettafeltjes en kapstokken zijn ze zeer bedreven. Kortom, de collectie van Leitmotiv is een echte aanrader!