Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Tafellamp wit

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Tafellamp wit

Waan je tussen de wolken met een tafellamp wit. Veel mensen zijn van mening dat wit een rustgevende en pure kleur is. Wij zijn het daar helemaal mee eens! Met de Vita Eos zit je zelfs letterlijk tussen de wolken. Natuurlijk zijn er veel meer varianten verkrijgbaar, en ook minder opvallende. Kijk eens bij de design tafellamp voor meer inspiratie in tafellampen! Hier zijn ook nog allerlei andere kleuren en printjes te vinden voor als wit juist net niet je ding is. Dus voor ieder wat wils!

De voordelen van tafellamp wit

Of je nou een modern, landelijk of een retro interieur hebt, een tafellamp wit past overal bij. Door de neutrale kleur is hij overal mee te combineren. Je kan hem bijvoorbeeld op een dressoir zetten samen met fel gekleurde accessoires zoals kaarsen of bloemen. Geen zorgen als je meer van aardetinten houdt, daar past tafellamp wit ook prima bij. De combinatie van wit met licht bruin en zandkleur geven een natuurlijk effect waar je van tot rust komt en tegelijkertijd opvrolijkt. Ideaal dus! Tip: je tafellamp wit staat ook enorm leuk als je hem combineert met een matchend fotolijstje. Zo word je extra vrolijk doordat je ook nog naar je mooiste momenten en herinneringen kan kijken, dankzij de mooiste tafellampen!

Ga voor groen met tafellamp wit

Tafellamp wit is ook verkrijgbaar met LED licht. Led licht wordt steeds populairder. Dit licht verbruikt wel 7 keer minder energie. Hierdoor is het dus de beste lamp als je aan het milieu denkt. Een ander voordeel wat natuurlijk ook niet vergeten mag worden is dat het enorm veel geld bespaard. Op de lange termijn bespaar je dus geld met een tafellamp wit LED! Nog een voordeel is dat LED licht dimbaar is. Dit houdt in dat je de sterkte van het licht kan aanpassen aan je stemming. Kijk bij LED tafellamp en alle andere tafellampen voor alle mogelijkheden.