Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit
€ 366,00
+ -

Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit

€ 366,00


tijdelijk langere levertijd I.v.m. de vakantieperiode bij onze leveranciers dient u momenteel rekening te houden met een langere levertijd van +/- 4 weken. Neem contact met ons op voor de exacte levertijd.

Artikelomschrijving

Geniet van het elegante design van de Bourgie lamp van het merk Kartell. Omdat de veelzijdige lamp in meerdere kleuren verkrijgbaar was en als warme broodjes over de toonbank gaat, zijn er nog drie extra veelkleurige edities uitgebracht. En omdat de lamp een verstelbare lampenkap heeft kan deze ingesteld worden op drie verschillende hoogtes, namelijk 68, 73 en 78 cm hoogte.

Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit

  • Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit
  • Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit
  • Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit
  • Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit

Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit

Technische Details

Interieurstijl Strak / Modern
Type lamp Tafellamp
Verstelbaarheid In hoogte verstelbaar
Lampenkap Diameter 37 cm
Lampenkap Hoogte 26 cm
Hoogte (cm) 78
Lengte (cm) 37
Breedte (cm) 37
Lichtbron E14, max 28 watt

Beschrijving

Geniet van het elegante design van de Bourgie lamp van het merk Kartell. De Bourgie lamp is ontworpen door Ferruccio Laviani en is vanaf 2004 verkrijgbaar. Door de onmiskenbare stijl en elegante vormen wordt er met de Kartell Bourgie een hommage aan de klassieke lampen gedaan. Omdat de veelzijdige lamp in meerdere kleuren verkrijgbaar was en als warme broodjes over de toonbank gaat, zijn er nog drie extra veelkleurige edities uitgebracht. En omdat de lamp een verstelbare lampenkap heeft kan deze ingesteld worden op drie verschillende hoogtes, namelijk 68, 73 en 78 cm hoogte. Dit is mogelijk door een aantal verstelbare opzetstukjes die meegeleverd worden bij de lamp. En naast het onmiskenbare design en gebruik van kunststof is de Bourgie lamp ook nog eens een lamp die compatibel is met alle energieklasse lampen is en uit zichzelf al een besparende lamp is. Haal daarom snel een Kartell Bourgie lamp in huis en geniet van de prachtige lichtweerkaatsingen wanneer de lamp aan staat!

Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit
€ 366,00

Kartell - Bourgie Lamp - Goud/Wit

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Do 09:00 - 12:30
13:00 - 17:00
Vrijdagen (augustus) Per e-mail
Za / Zo Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Kartell

Kartell is een prestigieus merk uit de hoofdstad van de design wereld: Milaan! Al sinds 1949 symboliseert Kartell het pure Italiaanse design met een collectie van meubelen, verlichting en woonaccessoires. In samenwerking met de meest vooraanstaande ontwerpers creëert het Milanese bedrijf eigentijdse klassiekers met een hip design. Ze zijn multifunctioneel, gemakkelijk in het onderhoud en een lust voor het oog. Ervaar het zelf en neem een duik in de wondere wereld van Kartell!

Ferruccio Laviani