Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Goud
€ 39,00
+ -

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Goud

€ 39,00


tijdelijk langere levertijd I.v.m. de vakantieperiode bij onze leveranciers dient u momenteel rekening te houden met een langere levertijd van +/- 4 weken. Neem contact met ons op voor de exacte levertijd.

Artikelomschrijving

Maak kennis met het nieuwe design merk ''Leitmotiv" dit merk uit Duitsland is uitgerust met verschillende designlampen, accessoire en nog veel meer. De lamp waarmee we nu te maken hebben is de mooie design bureaulamp genaamd de ''hobby''. Deze lamp heeft een mooie industriële look , dit komt voornamelijk door zijn lampenkap. Het materiaal dat is gebruikt voor deze lamp is metaal, dit zorgt er tevens voor dat de lamp er stevig is en goed op zijn plek blijft staan.

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Goud

  • Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Goud
  • Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Goud
  • Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Goud

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Goud

Technische Details

Interieurstijl Industrieel,Urban
Ruimtes Kinderkamer
Type lamp Tafellamp
Verstelbaarheid Handmatig verstelbaar
Materiaal Niet van toepassing
Lampenkap Diameter 12,5 cm
Lampenkap Hoogte Onbekend
Hoogte (cm) 55
Lengte (cm) 12.5
Breedte (cm) 12.5
Lichtbron E27, max 25 watt

Beschrijving

Maak kennis met het nieuwe design merk ''Leitmotiv" dit merk uit Duitsland is uitgerust met verschillende designlampen, accessoire en nog veel meer. De lamp waarmee we nu te maken hebben is de mooie design bureaulamp genaamd de ''hobby''. Deze lamp heeft een mooie industriële look , dit komt voornamelijk door zijn lampenkap. Het materiaal dat is gebruikt voor deze lamp is metaal, dit zorgt er tevens voor dat de lamp er stevig is en goed op zijn plek blijft staan. Deze hobby lamp is daarnaast in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar. Heeft u altijd al een moderne designlamp willen hebben met een vleugje industrieel, dan is deze Leitmotiv ''Hobby'' uw juiste keuze!

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Goud
€ 39,00

Leitmotiv - Hobby Bureaulamp - Goud

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Do 09:00 - 12:30
13:00 - 17:00
Vrijdagen (augustus) Per e-mail
Za / Zo Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Leitmotiv

Geniet van de tijdloze creaties van Leitmotiv! De Nederlandse ontwerpers van dit design merk slagen er jaar in jaar uit weer in om te verbazen met unieke en onderscheidende kunstwerken. Leitmotiv creëert vooral verlichting in de vorm van hanglampen, vloerlampen en tafel- en bureaulampen, maar in het ontwerpen van kleiner meubilair als bijzettafeltjes en kapstokken zijn ze zeer bedreven. Kortom, de collectie van Leitmotiv is een echte aanrader!